22

tirsdag 12. oktober 2010

Testet ut et triks i Lightroom.

Var på møte i TKK i går kveld, her fikk jeg et Lightroom tips jeg måtte teste ut. Først noen redigeringer i LR- så åpne i Photoshop, dra litt i spakene der. Lukke Photoshop og whops så var endringene du gjorde i PS også vist i LR. he he ikke godt forklart. Men jeg har bestemt meg for å ta et LR kurs, som alltid masse å lære.

Hvordan bildet ble? Hmmm usikker selv, men gøy var det.

5 kommentarer:

Monica sa...

Bildet ble kjempefint. Har hatt litt grunnleggende i fotoshop, og vi snakka om å ha et kurs i LR vi også. Har aldri prøvd det men det er jo utrolig hva man kan gjøre...men som det tar tid :o)

Monica

Charlotte - FO² sa...

Cool!!!

ingrid sa...

hvis dette bilde av sara var bilde du snakket om, så ble det iallefall kjempekult bente! :) lurte litt på hva du egentlig gjorde for å få til at endringer i ps også skulle vises i LR? hmm.. men det hørtes jo veldig praktisk ut :) jeg har jo ikke maskin for tiden, så savner savner alle bildene og red. programmene mine!!! snufs. stønn. :(

Bente bm-foto sa...

Ingrid- skal prøve å forklare igjen;
Du har et bilde i LR- høyre klikk velg åpne i Photoshop. Så redigerer du det i PS, og når du er ferdig med det så lagrer du det ikke ved å velg FIL lagre osv.. du lukker Photoshop. Du får da spørmål om å lagre- trykk bare SAVE/Lagre ol. Så WOPS.. det kommer en ny snarvei i LR med det redigerte bilde.. Skjønner? hvis ikke så forklarer jeg når du får PC igjen. Skjønner at du er frustrert ja..

Svein J Lindstad sa...

Det ble en flott glød i bildet!

facebook

Følgere