22

onsdag 23. februar 2011

Den standhaftige tinnsoldatHolder fortsatt på med fotoboken fra Danmark, kjempekoselig å se gjennom bildene nok en gang. De fleste av sidene lages i programmet til Japan Photo, men i dag kom scrapbook "lysten" over meg. Det var artig å lage noe i Photoshop igjen.  Koselig å ha eventyret i boken også, selv om det er en forkortet utgave.  Byen Odense var så fin og koselig, her kommer vi garantert til å dra tilbake. 

4 kommentarer:

Charlotte - FO² sa...

Nydelig lo Bente. koselige bilder. Gleder meg til å se boka ferdig :) leste historien. Det var lengesiden. Kan ikke huske at den var så trist. Ha en fin dag. Klem

Anne sa...

Ohoiiii så flink du er :-)

Var jammen ikke vært jeg heller sjønner du når sønnen var mindre og har flere tykke bøker her i scrapping-stil, men så sløves en desverre, og ikke stiller sønnen velvillig forran linsa lenger heller.
Men helt klart dette er uerstattelige minner som en har mer og mer glede av etter hvert som årene går.

Faktisk så en undrer på om en egentlig skulle hatt kopi og lagt i bankboks, jepp sann, for ting kan etstattes, men bilder og film, ja går det ad dundas i en brann er det tapt for ever.

Ellers lite nytt å berette fra Trøndelag da, styrt regn i 2 minus i skrivende stund, så tenker det blir føre i morgen du. Men helg, så får en bare at alle lemmer og ben er hele når en benker seg forran tv skjermen i morgen kveld.

Anneklem til deg.

ingrid sa...

Så flink du er og scrapper Bente! jeg har også lyst til å lage en sånn bok!!har akkurat funnet ut at 9 juni er jeg ferdig med allt som heter eksamen og skole for dette semesteret, og da må vi møtes til fotomoro og redigering og scrapping og rødvin og latter! :)
historin om den standhaftige tinnsoldaten er kjempefin. takk for at du minnet meg på den! :) ha en super helg!

Gry sa...

Nå fikk jeg flashback til scrappe-tiden på SSS og CS! Men jeg lager faktisk albumsider i PS fortsatt - men kun helt enkle sider uten stæsj...

Kjekt å ha, iallefall, og ungene elsker albumene (jeg og!).

facebook

Følgere