22

søndag 10. oktober 2010

Hvorfor skal det være så vanskelig å ta bilder av egne unger?

Ja, jeg må si at jeg har prøvd. I fire år har jeg prøvd å fått et bilde av Sara og Sindre sammen. Bildet som skal henge på veggen i stua.  Men det er jammen ikke lett. I går var vi ute på tur, og nok en gang var planene der- i dag!! I dag skal jeg jammen få tatt det bildet av ungene som mangler.

Men enten så ser de vekk eller så ser lukker den ene et øye eller to- når han andre ser rett i kamera til mamma. Eller så er det pappa som roper borti vegen.. Ja men herrlighet de er jo leie av kamera ditt. Hmmmf. Bildet SKAL det bli- siste bildet ... jeg lover (med jugekors-- det er lov..). Se hit da. Så kommer pappa- og tuller så kommer smilet da- og lattern og øya som er lukka.. Oppi huska i gamlebarnehagen til Sara.
Fikk ett bilde som ble bra- men om det ender på veggen er jeg ikke sikker på. Og nå lurer jeg på om det er best i farger eller sort hvitt? Hva synes du?


12 kommentarer:

Omdahl´s fotoblogg sa...

Først. Egne barn er det ikke lett å fotografere, har prøv jeg også..
Så til bilde ditt. Synes det ble flott, ville kanskje sentrert det og et lite kutt i underkant. (men er ikke sikker.) Synes både fargevarianten og sort/hvitt fungerer her. Velger du S/H ville jeg kanskj øke kontrasten litt.

-uansett, to flotte bilder som godt kan henge på veggen synes jeg.

Bente bm-foto sa...

Takk for kommentar Svein. Skal prøve å croppe slik du sa- og øke kontrast ok. Takk for konstruktiv tilbakemelding- det kan jeg like:)

Camillanett sa...

He he- kjenner meg igjen! Det er gjerne 300 bilder på minnekortet før jeg finner et ok av mine tre sammen:) Erfarer og at det er lettere å fotografere andres barn, når mamma/pappa venter et annet sted....

Likte bildet i s/h best. Ekte, gode smil- skjønne barn!

Silje - drømmefabrikken -♥ sa...

Det er et sant mareritt å ta bilder av egne barn:-) Når det er sagt så syns jeg at dette bildet ble veldig fint! Ekte utrykk, ekte glede. jeg likte det best i sorthvitt:-)

Sagatun sa...

Jeg syntes disse ikke blei så dårlige.
Men jeg hadde gått for ett ikke oppstilt og bare knipset litt når de lekte eller gjorde noe sammen.

Tommy Andre Nekkoy sa...

For noen nydelige bilder av disse to sjarmtrollene. Min favoritt er kanskje det med farger? Det er kanskje fordi jeg ønsker meg veldig en Marius-genser ... ?

Well done

Charlotte - FO² sa...

hehe, ja vet akkurat hvordan det er... blir med smisking og lokking med goder for å få de med som regel. Men syns dette var helt knall av disse to da :) likte S/H versjonen veldig godt. Det kan du henge på veggen vettu :)

ha en fin dag.

klem

gunnarbye sa...

Farge eller sort/hvitt, det er et blinkskudd uansett. Herlig blikkontakt.

Bente bm-foto sa...

Takker for alle tilbakemeldinger. Litt artig å høre at det var forskjellige meninger her på sort hvitt eller farger. Var slik hjemme hos oss også;) Enig med deg Sagatun, oppstilte bilder er ofte så "oppstilt" men er jammen ikke lett å få et ikke oppstilt bilde av to unger som ikke vil være sammen heller.. ja ja. må bare fortsette å øve.

Kine sa...

Kjempefint bilde! Dette kan du ha på veggen:) Kanskje du skal få ta bilder av mine, jeg sliter med å ta bilder av de. Du fikser jo dine så fint:))

Nydelige barn du har!

Anne sa...

Fargebildet :-) helt klart synes nå jeg i alle fall, virkelig så flott det satt akkurat det bildet her i alle fall :-) blikkene og smilene, perfekt synes jeg Bente, så søte er de jo å :-)

Anne sa...

...men ja, kanskje beskjært litt på høyre siden som den første her skriver, fått litt mer balanse i bildet :-0 og det sier jeg som ike har pepling!!! bare øyne....

facebook

Følgere