22

tirsdag 28. september 2010

I fly over Bergen


Ikke vet jeg hvor vi var når dette bildet ble tatt, det som var viktig var at propellen skulle være i bevegelse! Og at Bergen var en fin by det er helt sikkert- og nei da disse to dagene ble ikke paraplyen tatt frem en eneste gang. 
Neste gang jeg skal til Bergen har jeg lyst til å få med meg fløybanen og fullt batteri til kamera..

7 kommentarer:

Sagatun sa...

Skikkelig stillig bilde
Prøvd det selv ett par ganger men ikke så bra:)

Gry sa...

Det der var iallefall ikke Bergen :-) men flott var det! Og du - hadde du ikke fullt batteri?? Og i et slikt vær som det har vært i helgen????

Bente bm-foto sa...

Nope- glemte å lade batteriet ( i kamerat vel å merke) før avreise. Så da måtte jeg spare på bruken. Men fikk da tatt noen bilder:) Og det var ikke i helgen, for et par uker siden tenker jeg. Men uansett været var nydelig..

Charlotte - FO² sa...

Kjempe stilig bilde Bente Og for en knallutsikt, flyværet var du heldig med. Regner ikke med at du satte deg ved det vinduet uten grunn nei ;) Ha en fin dag.

klem

Anne sa...

En sann mester, det er det du er!!

Men?? regner det ikke alltid i Bergen da??? Kjøpte i alle fall min første paraply i den byen, og he he på et kurs for endel år siden måtte det bare bli nye gummistøvler også. Husker vi etterhvert var to litt småslitne sykepleiere som satt på Peppes der å skrev sånn gratiskort til en avdelingsoverlegen, teksten var omtrent som følger; Kurset er toppers, mange har spurt etter deg. Du savnes, men vi forsøker å kose oss selv om vi er kontstant våt!!
Å jodda :-0 vi fikk høre det når vi kom hjem...

ingrid sa...

WOW!! FOR et flybilde!! det var helt Rått Bente!!:) dumt med batteriet.. sånne ting er så jæ.. irriterende. grr.

Kine sa...

Kuleste bilde jeg har sett fra et fly noen gang! Tøft!

facebook

Følgere