22

fredag 11. desember 2009

God jul

Dette er ikke mitt julekort i år. Men jeg har tatt bildene- og laget bildet for ei venninne av meg. Hun hadde fått 3 valper av rasen Pomeranian, 6 uker og leveringsklare dagen bare få dager før jul så måtte jeg jo bort for å ta bilder. Og hva passet bedre enn julestrømpe fra nissen. Ja jeg er ikke for å gi bort hunder som julepresang altså- men hvis man allikavell skal ha en hund så er vel julen et godt tidspunkt.

For meg var det også gøy at jeg fikk laget bildet slik som jeg hadde planlagt det i hodet. Og at det kommer flere bilder fra denne seansen er nok helt sikkert.
Her er også et bilde jeg tok av hundemamman. Ligger å slapper av oppe på biljardbordet.. det skal sies at det var til ære for fotografen og at det ikke er vanlig. Hun var lydig, snill og veldig sjarmerende (kommer sikkert av at hun bor hos en veldig koselig famile)

8 kommentarer:

Nina sa...

Flinke deg; du fikk det til som planlagt :-)

Arya sa...

Så søte hunder, da! Nesten så en kan ønske seg en selv til jul :-)

Charlotte - FO² sa...

Så nydelig Bente. Herlig. Hadde vært fint med en sånn søt liten i julesokken :)

Anne sa...

Å hæle dussan, noen er virkelig glad i sine hunder du, noe av det mest kreative jeg har sett :-)

God helg Bente

ingrid sa...

åå herregud så skjønne da Bente!! jeg vil ha en hund jeg og!! -men gjerne av typen som ikke passer inn i en julestrømpe da som du veit-- ;) superkoselig julekort du laget til dem! klem fra meg :)

Fotograf Trine Bjervig sa...

Så søte :)

Kine sa...

Skikkelig stilig julekort:) Sånne små nurk er så søte da..

*god helg*

Anette sa...

Hei!
Takk for kommentar på bloggen min:)Joda jeg har prøvd den der, det funket litt men ho stirrer fortsatt på meg. Og jeg hadde zoomet inn endel så jeg var egentlig et stykket i fra ho og jeg satt på bakken og var absolutt ikke stesset. Ho syntes bare ikke dette var noe god ide når vi var i skogen.Hun kikker på meg sånn hvis jeg bare sier ho skal sitte stille ( uten noe kamera i nærheten ) Hun vil heller sniffe rundt.. Jeg vet at det er mye jeg kunne ha gjort men det er ikke så ofte jeg tar bilde av ho så det er sikkert derfor ho ikke syntes så om det og ikke har blitt vant til det. Og også hvorfor ikke det med godbiter ikke funket så godt:) Det må jo repiteres ofte for at det skal ha noe effekt :)

Hun er en Islandsk fårehund, de er egentlig litt skjeldene her i Norge, men en utrolig fin rase og egentlig veldig lettlærte. Skulle ønske jeg hadde ENDA mer tid til å trene med ho.. Men ho begynner å bli gammel nå så det tar ikke så lang tid før ho bare vil inn igjen.
Oi sorry det ble en litt lang kommentar , ja ja..

Takk for at du stakk innom , håper du kommer igjen :)

Flotte bilder du har tatt! Elsket det med kaffekoppen :)

-Anette

facebook

Følgere