22

søndag 8. november 2009

Nyfødt bilde

På lørdag var jeg så heldig at jeg fikk tatt bilder av en nydlig liten gutt på 14 dager. En perfekt, liten og skjønn gutt. Som også var utrolig snill. Vi hadde det kjempe gøy og jeg kom jeg full av forventninghjem for å sette meg å redigere bilder. Men pga. migrene så måtte jeg gå å legge meg istedet. I dag har jeg hatt familen på besøk så har ikke fått redigert så mange bilder som mine flinke fotovenninner Charlotte og Tanja. Jeg anbefaler deg virkelig en tur inn til de hvis du ikke allerede har vært der.Men flere bilder kommer også her i morgen regner jeg med.10 kommentarer:

Arya sa...

Dere er tre fantastiske venninner!! Det er en sann glede å kikke på bildene til hvem som helst av dere - og disse her er intet unntak!!

Lene sa...

For et vidunderlig motiv dere har funnet. Og den ene av dere overgår den andre i å knipse de nydeligste bilder av herligheten. Fy søren, så skjønn :) Heldige foreldrene - som har fotografer som står i kø ;)

Anne sa...

Mydleig flott bente.
Dette var ett av de beste :-)

Nina sa...

Og du blir stadig flinkere til å ta bilder Bente :-) Gleder meg til fortsettelsen.

ingrid sa...

Så herlig liten fyr! og et fantastisk bilde Bente! :) klem

Sagatun sa...

Nydelig vinkel du har fått her.
Ser avslappet ut:)

Fotograf Trine Bjervig sa...

Nydelig bilde av en hærlig baby :)

Hege sa...

Nydelig bilde Bente!!!

Hva slags objektiv bruker dere når dere tar disse bildene?

ElinSire sa...

Så heldige dere er som kan ha sånne fotoshoot sammen! Det virker så utrolig gøy og må være veldig lærerikt. Nydelig bilde av en vakker liten gutt. Har vært inne og sett på bilder hos Charlotte og Tanja også. Kjempefine :) Dere er utrolig dyktige alle tre.

bmfoto sa...

Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Dette bildet er tatt med Canon 40D, objektiv Canon 50mm f/1,8.

facebook

Følgere